Op woensdag 25 augustus werd de arena van Ahoy Rotterdam omgetoverd tot City Gaming House, de meest unieke game-ervaring! 

Het City Gaming House begon de dag met twee bewoners. Ieder half uur kwamen er nieuwe uitdagers binnen die door middel van een gamebattle de bewoners van het City Gaming House probeerden te verslaan. De game die gespeeld werd in de gamebattle werd bepaald door het rad waar de games: FIFA, Rocket League, Formule 1 en Just Dance op stonden genoteerd. Won je de gamebattle? Dan was jij met je partner verzekerd van een plek als bewoner van het City Gaming House en kreeg je een vette prijs. Hoe langer je in het City Gaming House mocht verblijven, hoe meer prijzen je kreeg!

Om de deelnemers te coachen en te trainen kwamen er gedurende de dag influencers langs. Bassistentje, Frank van der Slot, Tim Coronel en Patrick van mCon Esports waren van de partij om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwe battle. 

Werd je, ondanks de goede coaching en training, alsnog uitgeschakeld? Dan had je geen reden om te treuren. Rond het City Gaming House waren namelijk nog genoeg dingen te doen en te beleven! Zo kon je onder andere ultiem tot rust komen in de meest uitgebreide massagestoelen, kon je een karakatuurtekening van jezelf laten maken, kon je de beste Instagram of TikTok post maken in de Summer of Esports streaming lounge met professionele streaming lampen en kon je zelfs je eigen popcorn maken bij de popcorn wagen!

We use cookies to give you the best experience.